Privacy- & cookieverklaring | Landgoed De Heezeberg

In deze privacy- en cookieverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacy- en cookieverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam deze verklaring periodiek te raadplegen.

1. Wie is de gegevensverantwoordelijke?

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Landgoed De Heezeberg in Diever. Landgoed De Heezeberg is een particulier landgoed dat onder meer bestaat uit twee recreatiewoningen middenin het bos van Diever. Onze natuurhuisjes stellen wij aan natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een uniek vakantieverblijf ter verhuur beschikbaar.

Er zijn situaties, bijvoorbeeld als bezoeker van onze website of als gast in onze natuurhuisjes, waarin jouw gegevens door Landgoed De Heezeberg verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als je je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door ons, neem dan gerust contact met ons op:

Landgoed De Heezeberg
Steenakkerweg 2
7981 LG DIEVER
info@heezeberg.nl
06-18806085

2. Doel gegevens

Er worden voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Landgoed De Heezeberg. Deze worden hieronder toegelicht:

  1. Het versturen van nieuwsbrieven
    Landgoed De Heezeberg stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam, achternaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Landgoed De Heezeberg. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.
     
  2. Contact opnemen
    Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Landgoed De Heezeberg via de website of via onze boekingspartners Booking.com, Airbnb, HomeAway en Natuurhuisjes.nl. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een reactie te kunnen geven of een boekingsvoorstel aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en gezelschap.
     
  3. Analytics
    De website van Landgoed De Heezeberg verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de boekingsovereenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

3. Ontvangers

Wij streven er naar om u een fijn verblijf te bezorgen en correct te informeren over ons aanbod. Daarvoor hebben wij enkele gegevens van u nodig, zodat wij u optimaal kunnen bedienen. De gegevens die Landgoed De Heezeberg ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. Mailchimp
    Wij versturen nieuwsbrieven waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws, aanbiedingen, ons aanbod en aanverwante zaken. De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief of gast bent geweest op ons Landgoed, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst van Landgoed De Heezeberg binnen Mailchimp. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Jouw e-mailadres wordt dan direct verwijderd uit de lijst met abonnees.
     
  2. Gmail
    De e-mail van Landgoed De Heezeberg wordt gehost bij Google's Gmail. Als jij contact opneemt via de formulieren of via de mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Google.
     
  3. Lodgify
    De website, het boekingssysteem en back-ups van de website en het boekingssysteem worden gehost in de Google Cloud via onze provider Lodgify.com. Gegevens die jij achterlaat op de website van Landgoed De Heezeberg staan op de servers van Lodgify.com in de Google Cloud opgeslagen. Wanneer u een verblijf bij ons reserveert, verwerken wij diverse gegevens. Hieronder vallen onder andere jouw NAW-gegevens, alsmede aankomst- en vertrekdata, reisgezelschap en voorkeuren. Deze gegevens worden door ons verzameld en opgeslagen in het online reserveringssysteem van Lodgify.

4. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Landgoed De Heezeberg, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven
    Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@heezeberg.nl
     
  2. Contact opnemen
    Op het moment dat je contact opneemt met Landgoed De Heezeberg via e-mail of ons contactformulier, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en bericht, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
     
  3. Analytics
    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. 

5. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Landgoed De Heezeberg of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Landgoed De Heezeborg. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Landgoed De Heezeberg versleuteld en dus privé is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url.

6. Jouw rechten

Het gebruikmaken van onderstaande rechten kan via info@heezeberg.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Landgoed De Heezeberg vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met ons. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
     
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Landgoed De Heezeberg. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
     
  3. Recht op overdracht
    Mocht jij de gegevens die bij Landgoed De Heezeberg opgeslagen liggen nodig hebben voor een andere partij, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Landgoed De Heezeberg al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
     
  4. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Landgoed De Heezeberg vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens, tenzij we wettelijk verplicht zijn om je persoonsgegevens op te slaan (bijv. om fiscale redenen voor de toeristenbelasting).
     
  5. Recht op indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Landgoed De Heezeberg niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.
     
  6. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
    Wil jij niet dat Landgoed De Heezeberg jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

7. Plichten

Landgoed De Heezeberg verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van recreatiewoningen op Landgoed De Heezeberg via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen en je NAW-gegevens zijn noodzakelijk voor het maken van een boeking. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Landgoed De Heezeberg de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Landgoed De Heezeberg met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Landgoed De Heezeberg behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Landgoed De Heezeberg dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Landgoed De Heezeberg te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via de hierboven vermelde contactgegevens. 

8. Cookieverklaring

Als je deze website gebruikt kan door ons en/of door derden informatie over jouw gebruik worden verzameld door middel van cookies. Het mooie is dat deze informatie helemaal anoniem is! Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses, zodat wij onze website nog beter kunnen maken. Er zijn twee soorten cookies op de website van Landgoed De Heezeberg:

  1. Functionele cookies
    Functionele cookies zijn nodig voor het goed laten werken van (delen van) onze website. Denk bijvoorbeeld aan de cookies van YouTube die ervoor zorgen dat je onze video’s kunt bekijken op onze website.
     
  2. Analytische cookies
    Voor ons zijn de analytische cookies van Google Analytics belangrijk. Zonder deze anonieme gegevens kunnen wij de website namelijk niet verbeteren. Google Analytics verstuurt de informatie van die cookies naar de servers van Google in de Verenigde Staten en toont ons vervolgens een rapport over de activiteiten op de website. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. Deze verwerking dient alleen bovenstaand omschreven doel.

Externe links
Op deze website vind je op enkele pagina's linkjes naar andere websites. Dit doen we als we denken dat de informatie op die website interessant is voor jou. We attenderen je erop dat wij geen controle hebben over deze websites en de veiligheid daarvan en niet aansprakelijk zijn voor schade als gevolg van het gebruik of de inhoud van deze externe websites, waarnaar onze website links bevat.

Hoe kunt u cookies verwijderen of blokkeren?
Als je niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kun je je browserinstellingen aanpassen. Hoe je de instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Kies hieronder de browser die je gebruikt en volg de uitleg voor het weigeren of blokkeren van cookies.

Wanneer je onze website bezoekt via verschillende browsers, dan dien je voor elke browser apart de cookies te weigeren of blokkeren:

Google Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari
Opera

9. Tot slot

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Laatste update: 17 januari 2019

Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden